Vil du også støtte oss?

_DSC7882-1280x768

Har du lyst til å støtte oss,
– Amandaprosjektet har potensiale til å bli enda større enn det er i dag.

Alle som bidrar til Amandaprosjektet gjør dette frivillig. Vi er uendelig stolte over det som kanskje har blitt Norges største håndarbeidsdugnad.

Våre kontaktpersoner, tar imot strikk/hekling, vasker, pakker og leverer til sykehuset de er kontaktperson for. Men for å gjennomføre dette her de en del  utgifter til både vaskemidler, plastposer til pakking mm. Til disse utgiftene skulle vi gjerne ønsket oss noen sponsorer. Ved siden av disse oppgavene har kontaktpersonene jevnlig dialog med sin avdeling på sykehusene, slik at de vet hva behovet er til enhver tid.

Alle som strikker/hekler i form av tepper, luer, sokker, votter mm., kjøper garnet selv og er dermed også store bidragsytere til prosjektet rent økonomisk.
Her ønsker vi oss også noen som kunne tenke seg å sponse oss med garn fortrinnsvis Babyull som alle sykehusene bruker til de små babyene på nyfødtintensivavdelingene.

Har du/ditt firma lyst til å bidra i arbeidet for å gi litt ekstra varme til de som har fått en tøff start på livet, så ta kontakt!

Hilsen
Tove Fevang
(styreleder for Amandaprosjektet)
tove@amandaprosjektet.no
mob. +47 47375105
Leanglia 78,
1387 Asker

 

Disse støtter oss:

DNB trykk av Amandaprosjektets folder

Forlaget Samlaget www.samlaget.no
med kr. 5,- av hver solgte bok «Strikk til dei aller minste nøstebarna» av Tove Fevang

6 thoughts on “Vil du også støtte oss?

  1. Anonym

   Du finner siden med kontaktpersoner og tar kontakt. Det er intensivavdelinger så de fleste sykehus ønsker ikke at alle skal komme på døra å levere selv. Derfor en kontaktperson som koordinerer dette.

  2. Bente

   Hei
   Jeg forstår at jeg skal kontakte en kontaktperson med tingene jeg har strikket og vil få levert, men hva gjør jeg når ikke den personen svarer på e-mail om hvor og når jeg kan få levert dem?

 1. stian

  hei, jeg og min kone fikk en liten gutt som var / er prematur. Vi fikk en han 26.11.15, 2 mnd før termin. Mens vi lå på ahus fikk vi mye ull klær, og vi syns dermed ordningen dere har er super viktig for de små. Vi som som nye og uvitende foreldre fikk mye hjelp iform av klær og tepper fra dere. Har lyst å støtte dere med en liten økonomisk julegave. Finner ingen kontonr eller lignende, her på siden. Hvordan kan vi gjøre dette? Hilsen Stian og Camilla.

  1. Marija Rosenqvist

   Hei Stian og Camilla
   Beklager at vi ikke har sett dette før nå. Gratulerer med en liten gutt. Så hyggelig at dere fikk hjelp med tepper og klær til den lille. Tilbakemeldinger som dette betyr utrolig mye for alle frivillige omkring i landet som bidrar med strikk til barna og for oss i styret. Amandaprosjektet har kontonummer 1503.64.20763. En støtte til prosjektet gjør at vi kan hjelpe enda flere barn i samme situasjon. Så tusen takk for at dere tenker på oss.
   Med hilsen Marija Rosenqvist, styremedlem.

Legg igjen en kommentar