Amandaprosjektet sin levering til sykehuset Østfold Kalnes

I dag har Geir og jeg vært på Kalnes sykehus Østfold og levert masssse strikk! Både Kalnes og vi i Amandaprosjektet er så glade for at de kan ta imot strikk igjen.

 

foto: Geir Arnesen

Bilen er fylt opp med strikk til Kalnes sykehus, så da er det bare å ta turen fra Asker til Østfold.

Lørdagen gikk med til å måle opp tepper og pakke de i sett med lue, sokker og tepper. På 5 timer klarte Berit Østlie og jeg å få pakket alt dette dere ser her. Jeg får vel si at vi fikk hjelp av to flotte menn også Jon Hauge og Geir Arnesen som printet og skar opp alle merkelappene som ligger med i hver pakke. Det ble også to store poser med mammakluter og Amandakoser. All denne flotte strikken er levert under strikketreffene på Egon Byporten eller kommet i posten fra hele landet.

Det er helt utrolig hvor mye strikk det kommer inn og det er med stor ydmykhet jeg pakker opp og vasker strikk hvis det ikke allerede er vasket.
Vi har et slagord «Masker med mening» og det er virkelig helt sant. Alle som leverer strikk har kjøpt garnet sitt selv og strikker med det for øyet at det skal varme et ukjent barn som trenger ekstra varme. De har enten kommet ekstra tidlig til verden eller er terminfødt og syk. En dugnadsånd, det står så utrolig respekt av!
Vi i styret for Amandaprosjektet skulle ønske vi hadde økonomi til å støtte med garn til strikkere bl.a. men alle som kjenner oss vet at vi er som jeg pleier å si «grevinner av bar bakke». Derfor er vårt store juleønske at vi kan finne noen som ønsker å støtte oss økonomisk!

_dsc4697-1920x1200_72

foto: Geir Arnesen

Her er vi utenfor Kalnes sykehus på søndagen, her er det en stor nyfødtintensiv avdeling som er for hele Østfold.

_dsc4710-1920x1200_72

foto: Geir Arnesen

Vi ble møtt av utrolige flotte sykepleiere som var over seg av glede for alt strikket som ble levert. Her er jeg sammen med Karin og Mette, som begge har jobbet på nyfødtintensiven her i mange år.

De forteller om hva dette betyr for de små barna som holder seg varme med ullen og hvordan det også varmer alle de andre rundt dem
De hilser fra alle de andre sykepleierne og foreldre på sykehuset og sier tusen takk og ønsker alle dere strikkere  

En fantastisk hyggelig 1. søndag i advent for oss to som får lov til å levere dette.

Hilsen Tove og Geir