TUSEN TAKK for strikk til prosjektet!

Kjære alle Amandastrikkere!

Tusen takk for all strikk som er kommet inn til prosjektet til nå i år!
Det er en fantastisk innsats fra strikkere over hele landet som gjør at vi sammen klarer å holde alle de små barna varme med ull på nyfødtintensiver over hele landet. Det har strømmet inn med strikk til alle kontaktpersonene. Det kommer fra enkelt personer, skoler, strikkekafeer, husflidslag, eldresentre, og bedrifter mm. som bruker prosjektet som felles sosiale prosjekter og sammenkomster. Det er en glede hver gang jeg får lov til å levere strikk på vegne av dere alle på sykehusene. Sykepleierne er hver gang like imponert over alt strikket de får og ikke minst kreativiteten og kvaliteten på alt som blir levert. De forteller også hvordan det er for foreldre og de små å få disse utrolige varme gavene 
Bildet viser alle mammaklutene som er strikket av 10. klassene på Ringstabekk skole i Bærum som har hatt «Levende kulturarv» og har lært å strikke ved lærer Anabel Comenius 

God sommer til dere alle, la gjerne pinnene gå i sommer også, behovet for strikk er konstant sommer som vinter.

Stor klem til dere alle, Tove (styreleder Amandaprosjektet)