Godt nyttår!

Året 2018 er forbi og Amandaprosjektet har lagt bak seg et år med mange aktive strikkere til prosjektet. Vi er ingenting uten dere, det er dere som er grunnpilaren i Amandaprosjeket. Vi har klart å levere strikk til alle landets nyfødtintensiver som har kontaktperson fra Amandaprosjektet. Så det har blitt 1000-vis av varme små barn i løpet av året. Takket være alle dere strikkere.

foto: Geir Arnesen
Alle Amandabamsene har fått på seg en liten til og fra lapp.

På julaften, så fikk også i år alle små som lå på nyfødtintensivavdelingene i hele landet hver sin strikkede eller heklede Amandabamse fra prosjektet. Dette er en felles dugnad for hele landet og så fordeles bamsene til de ulike sykehusene i ulike antall etter hvor mange sengeplasser avdelingene har. Så i år ble det delt ut over 300 Amandabamser på julaften. En stolt tradisjon for oss, som vi virkelig er glade over å kunne klare år for år. For her er det også innsatsen til strikkerne som gjør dette mulig.

foto: Geir Arnesen
38 små Amandabamser til Rikshospitalets fordelt, på Thorax, nyfødt- og barneintensiven.

På slutten av året var vi også så heldige å få en betraktelig forbedret økonomi. Grunnlaget for det var at vi vant en julegave på kr. 10.000,- fra Byggmester Bob på fb, hvor vi ble stemt frem med mange tusen stemmer. Samtidig mottok jeg verdens hyggeligste mail fra DNB som ønsket å gi oss en pengegave til jul. Pengegavene viste seg å være kr. 20.000,-
De ansatte i DNB har også Amandaprosjektet som et sosialt tiltak for de ansatte og hvor de strikker til prosjektet.

foto: privat

Med denne lille oppsummeringen av 2018, ønsker vi i styret i Amandaprosjektet alle et riktig godt nytt år og vi ser frem til å kunne være med å varme mange små barn i året som kommer, takket være alle dere unike strikkere som gir av deres tid til å strikke til små ukjente babyer og ikke minst dere kjøper garn, vasker, pakker og bruker til slutt penger på porto.
Vi kaller oss Norges største håndarbeidsdugnad og det er ikke uten grunn.

TUSEN TAKK!

På vegne av styret i Amanadaprosjektet
Tove Fevang
(styreleder)